Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2015 00:14 - Волен в страната на чудесата
Автор: borlinov Категория: Политика   
Прочетен: 9454 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 Изборният ден беше изпълнен с нередности и ужаси, които сякаш бяха излезли от някоя книга на Стивън Кинг. Видяхме почти всичко- незаконна агитация, купени гласове, бити застъпници и липса на каквато и да била организация от страна на ЦИК в столичната зала „Арена Армеец“, където хората бяха държани заключени като животни повече от ден.

 Главно действащо лице на гала вечерта се оказа Волен Сидеров. Вероятно ако знаеше, че пиша за него, щеше да иска да му се извиня, защото на него всеки му дължи нещо и е виновен по презумпция. Ами, няма! Няма да се извиня, защото на мен и на всички нормални хора в България ни омръзна от евтин пиар.

 Ако си мислите, че Волен Сидеров е някакъв луд фанатик или болен мозък, вероятно сте попаднали в неговия капан. Истината е, че той нито е ненормален, нито болен, нито добър актьор…

 Лидерът на „Атака“ винаги прави едно и също нещо, когато види, че рейтингът му спада. Отвлича вниманието на медиите, провокирайки обществото да се агресира и да излезе на протести. А когато това се случи, сред мирните граждани винаги се намират платени провокатори, които да превъртат събитието в истинско шоу. Ако от цялата какафония си докара и някой друг процент рейтинг- още по-добре.

 В „Арена Армеец“ припадаха членове на СИК, чувалите с гласовете ни бяха захвърлени някъде си, а за референдум никой и не говореше. Защото имаше по-интересни неща, които се случваха. Постановката „Политическият мъченик“ вървеше с пълна сила.

 Всичко беше режисирано и изпипано до последния детайл. В това изобщо не трябва да се съмнявате. Сега, нека за момент си представим, че вождът на „Атака“ беше решил да посети друг ВУЗ…

 Лидерът на „Атака“ беше далеч от линч във вечерта на изборите, понеже вече беше линчуван, след като нахлу в базата на НСА. Главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов каза пред журналистите, че Сидеров е търсел доказателства за употреба на допинг от страна на студентите на спортната академия. Сидеров минал през пистата за лека атлетика, където се опитал да се саморазправя със спортистите, но после видял атлетичните тела на спринтьорите и поразмислил, още повече, че в далечината се виждали огромните гюлетласкачи, които лесно щели да се справят с неговата свита. Футболистите били твърде много и затова влязъл в залите. В тази по борба отнесъл няколко суплекса, докато хората му били бити от боксьорите и джудистите. Накрая, понеже заемал пространство, го изхвърлил като мръсно коте на улицата.

 Всичко се случи по различен начин разбира се. Случайни събития и лица в неделя вечер нямаше. Базата на НСА е в „Студентски град“, а и там страничен човек дори не би посмял да се храни в стола на спортистите, камо ли да им повишава тон. НАТФИЗ обаче е в централната градска час, а и актьорите няма да скочат да бият някого, затова трябваше  доверен човек да свърши тази работа, докато полицията бездейства. Тук подчертавам, че органите на реда оставиха лидерът на „Атака“ да кощунства повече от час, пред изобщо да направят нещо. Благодарение на този юмрук( който не е случаен, а част от постановката), Волен Сидеров ще има тема на разговор пред медиите поне в близките 3 години. И докато той беше по всички национални телевизии, никой вече не говореше за избори, за референдум и за хаоса в ЦИК.

 Заучената пиеса беше изиграна отново, но този път режисурата и бледите актьорски напъни се оказаха твърде евтини. И ако Сидеров си мисли, че е Франк Ъндърууд, жестоко се лъже.

Борислав Орлинов




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. injir - Защо си мислиш, че Волен е актьорът. ...
04.11.2015 05:43
Защо си мислиш, че Волен е актьорът. Има и по-големи актьори от него. Не знам защо не си ги забелязал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borlinov
Категория: Спорт
Прочетен: 185878
Постинги: 70
Коментари: 55
Гласове: 68
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031