Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 23:13 - За да я има България
Автор: borlinov Категория: Спорт   
Прочетен: 1921 Коментари: 1 Гласове:
1



 Александър Коев е българин, роден в българско семейство, носи българско име, но е роден в Брест. Започва футболната си кариера в „Ланс“, играе в италианския „Удинезе“, испанския „Гранада“, а през 2014 година е обявен за един от най- перспективните млади играчи в света според ФИФА. Знам какво си мислите, но НЕ! Александър Коев никога няма да облече бялата фланелка, няма да обуе зелените гащета и червените чорапи. Няма да сложи ръка на сърцето си, когато излезе на футболния терен и чуе „ Мила родино“. Няма да излезе на стадион „Васил Левски“, поне не като домакин, защото Александър е национал на Франция…

 Но нека се качим на капсулата на времето и да отидем в бъдещето. Годината е 2050, Световното по футбол в Обединените арабски емирства. Кореспондент на БНТ е синът на Петър Василев- Петър Василев! Включваме го директно от студиото:
 - Здравейте уважаеми зрители, след 66 години мъка, България най- после успя да се класира на голям форум! Днес националите ни се изправят срещу САЩ, а ето я и единайсеторката на България - на вратата е Аджуад Асиир, в отбрана са - Ахмед Хикмед, Бахаир Джагар, Джамаил Хамаанин и Хадам Хусаам. Полузащитниците на отбора са Хамди Хамдаад, Хасииб Хаттааб, Саабик Заа‘ид и капитана на отбора Георги Георгиев. Атаката е водена от звездите на отбора- Шукри Шафий и Саабир Петров.

Както виждате футболистите на България не са много българи, но поради войните през последните 30 години, много бежанци от близкия изток дойдоха в Европа. България по никакъв начин не успя да се справи с бежанците и те постепенно изместиха българското население. Разбира се за това допринесе и политиката на премиера Лютви Местан и президента Хасан Адемов. Качваме се отново на капсулата на времето и се пренасяме само един месец напред във времето, за да видим изхода от Световното първенство. Включваме Петър Василев от студиото
 - Здравейте уважаеми зрители, какъв прекрасен форум само! България постигна невероятен успех, като въпреки, че не успя да излезе от групата си, записа 1 победа. На финала Франция успя да победи Бразилия с 1:0. Голмайстор на първенството стана Богомил Ангелов( Франция), най- добър играч- Франческо Илиев(Италия), като в най- добрите 11 има още 3ма българи с чуждо гражданство.

 Нека благодарим на господин Василев, а ние отново се качваме в нашата капсула и се връщаме в 2015. Година в която катастрофата още не се е случила, в която България все още истински съществува. През 2015 националния ни отбор още е съставен от българи, но момчета като Александър Коев никога няма да играят със сънародниците си. България не успява да задържи талантите си, умните, можещите. България изпуска бъдещето си. За да се реши този проблем трябва кардинални промени свързани не само със спорт, а с култура, образование, политика. За да я има България, най- важното е обикновените хора да осъзнаят, че те коват бъдещето на страната си, че всичко е в техните ръце.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг

1. zaw12929 - НЕ Е ТОВА, КОЕТО СИ ФАНТАЗИРАТЕ, НО ...
04.11.2015 14:53
НЕ Е ТОВА, КОЕТО СИ ФАНТАЗИРАТЕ, НО НАПИСАНОТО Е... ЗА УРОК.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borlinov
Категория: Спорт
Прочетен: 185896
Постинги: 70
Коментари: 55
Гласове: 68
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031